/ Allmänt /

21-25/10-16

C
 
Turerna går över Sundet igen och när jag nu har kommit till halva min tredje arbetsvecka efter semestern kan jag konstatera att tre förseningar har jag sökt ersättning för, alltså för mer än 20 minuters försening,och det känns betydligt bättre än vad jag fruktat inför säsongens pendlande. Vi får hoppas att det i det minsta håller i sig men ännu bättre om vi också kunde få tillbaka vår 10-minuters drift och slippa stå 10-15 minuter varje dag på Hyllie och bara spilla tid....
Cykeln är fortfarande min enda form för motion då jag inte kunnat förmå mig att lägga tid på gymmet på jobb som jag tänkt då rädslan för värsta rusningstrafiken på tågen, som jag då skulle komma mitt i, avskräckt. När jag väl sen kommit hem har ingen träning i världen lockat efter cykelturen hem ;) Helgen gick också med krasslighet så där var det att skylla på... Men men, just idag skulle jag kunna komma sent hem då ingen husvisning eller annat är inbokat så vi får väl se om jag kan komma i de där träningskläderna på jobb som bara ligger och samlar damm och krymper en smula för varje dag som går...;)
Husvisning var det igår och med tre nya spekulanter håller vi återigen tummarna för intresse. Uteblir det har vi beslutat om endast en visning till innan detta med husförsäljning får läggas på is över vintern och återupptas igen till våren. Känns skönt ändå med en plan så vi vet vad vi har att förhålla oss till :)
Nej, kaffet slut, och cykeln kallar. Mot nya utmaningar och främst då Högskolesångboken som är uppsättningen vi skall på scen med för första gången idag. Känns lite hårt att hoppa i blåstället igen efter två sköna kursdagar men det är nu så det är :)
 
Ha en riktigt skön dag, Puss