/ Allmänt / dagbok /

29/11

 
Adventsmys med de här två(tre) prinsessorna hemma hos mamma och Lasse med tösernas nybakade lussebullar och mammas goda soppa och småkakor :D Som extra krydda hade My bakat in en minitomat!!! ( i brist på russin) i en av lussebullarna som mormor satte tänderna i så tror jag avböjer nästa gång de två bjuder på hembakat...;)
 
Stor gryta rörde jag sedan ihop här hemma som söndagsmiddag, till familjen med förstärkning av både Mo och Francine, som fick stå på bordet till självservering då det var hockey för någon och film för andra som gällde denna blåsiga söndagskväll. Stordäng för Malmö mot Djurgården...
 
Jag låg sedan i soffan en lång bit in på natten och passade på Gorm the Storm som härjade utanför. Tror inga större haveri inträffade i vår trädgård men en plåtskorsten som välte hördes ju rätt rejält och en julbelysning som kom på svaj var typ det jag kunde konstatera från min inomhusposition på altanen...får se när jag vågar mig ut för en närmre inspektion.
 
Ledig fram till onsdag nu så tror det är hög tid för lite hemmajobb och kärlek till hushållet att slösa med vilket länge försummats ;)
 
Bästa måndagen till er, Puss.