/ Allmänt /

30/1

 
Mer asiatisk lunch med Pappa men igår i sällskap av Susanne och Gisela också. Efter påfrestande möte för pappa på minneskliniken var det skönt med mat i lugn och ro och sen en stunds praktiska göromål  hemma hos honom. Tyvärr hade hans alzheimers försämrats en hel del så mer hjälp hemma och utökad medecinering blev resultatet av sjukhusbesöket.
 
Efter förmiddagen med pappa och inför en after work med Thomas och Katarina bestämde jag mig för en vilodag från täningen då tiden blev för knapp för att komma ut med skidorna.
My och Simon hade bestämt film och pizzakväll med Johanna och Tobias så det blev att dela bord med oss för dem innan de gick hem för att se film och det ser de ju inte speciellt ledsna ut för...;)
 
 
Ja, mycket restaurangbilder för tillfället men hur skönt är inte det att få lyxat til vardagen lite med goda luncher, middagar och framförallt härligt sällskap.
 
Idag blir det att lämna My till samling för bortamatch i Göteborg, röj i källaren, byxköp till Mats också en del träning på det :) Så ser planen i varje fall ut sen får vi väl se vad som blir av den...Finns ju alltid plats för förändringar ;)
 
En riktigt skön lördag önskar jag i varje fall er alla, ta hand om er, Puss.