/ Allmänt /

5-9/12-16

 
2016 års julgran...Ja, på hedersplats bredvid den fint blommande julkaktusen som jag fick i födelsedagspresent, placerad på den enda julduk som inte packats i flyttkartonger, där har vi årets hela julsmyckning i det Rosbergska hemmet. Ingen julmusik flödar ur högtalarna som det brukar i denna tid och inte heller doftar huset av hyacinter och julbak som i de flesta svenska stugor i dessa dagar. Nej, istället planerar jag för bikiniinköp och tabletter mot mina soleksem innan min arbetsdag tar vid och har inte den minsta tanke på vare sig klappar eller lusseupptåg. Eller det är ju inte helt sant för visst kan jag med ett sting av saknad inne i hjärteroten tänka över julaftonsfirandet vi kommer missa med Sebastian för första gången i hans 25-åriga liv och med resten av stora familjen också såklart men det får vi helt enkelt ta igen nästa år och istället njuta av det vi har framför oss tillsammans med My och Dante nere i Tanzania och på Zanzibar. Sebbe och Ellen letar restresor över de kommande helgerna vi inte kan dela så vi håller tummarna för att också de kommer iväg på lite upptåg denna ickejul för vår del :) Sex dagar kvar nu...:D
 
Veckan som gått har äntligen fyllts på med mer träning och det har varit cykelturer, långa promenader och styrkepass med både rodd och crosstraining på det. Ett långt pass med stretch och mjukgörande övningar fick också läggas på styrkepasset igår då kroppen lite milt påminde mig om att fuskar man för mycket i några veckor får man surt stå ut med stela muskler när man tar tag i sig själv igen...Men det är enbart positivt tycker jag nog ändå ;D Idag blir träningen en rask promenad Åkarp-Malmö, då jag lämnade kvar cykeln i natt på Centralen efter jobb när ett Åkarpståg lockade med avgång framför ögonen på mig, men utöver det får nog muskelgrupperna vila.
 
Nä, istället för att längta ihjäl mig efter My, sol och värme tänker jag ta tag i denna dag och göra den till den bästa möjliga och absolut inte längta bort någon dag bara för att mer roligheter väntar inom kort...Att shoppa badkläder kan ju vara hur kul som helst och en fredagkväll med kollegerna i följerummet på Højskolesangbogen är ju aldrig fel ;)
 
Ta hand om er älskade vänner, Puss