/ Allmänt /

29/4

 
Så himla kul för dessa tjejer, som kämpat och slititit och vunnit alla matcher i stort sett under den gångna säsongen, att få komma med på SSL tåget då några andra valt att kliva av. Ett stort grattis till er alla, den platsen har ni sååå förtjänat, kingar hela bunten :D
 
Ja kvällen avslutades verkligen roligt med den överraskande nyheten för tjejerna som blev inkallade på extra möte vid 19 och 21.00 fick de beskedet. Jag säger som Jessica sa till mig, tänk om man fått vara med som en fluga på väggen i det rummet när tjejerna börjat fatta... :D
 
Lite minre roligt för Dante då som inte lyckades med sin första uppkörning. Men det är bara att traggla vidare och po det igen så kommer även dagen med eget kort för honom när som helst.
 
Själv cyklade jag Åkarp - Hyllie - Åkarp och fick jobbat några timmar med Take Four mellan cykleturerna och jag kunde konstatera att den skånska vinden kommit åter med mera motstånd till benen som bitvis fick trampa tungt i backarna... Väljer därför att vila benen för annan träning istället och tar tåget hela vägen från Åkarp idag.
 
Nu är det hög tid att lämna kaffet och stugvärmen för nya tag med balettbygge under dagen och vem vet kanske en värmande brasa under kvällen...Önskar er alla en riktigt skön Valborg och ni som hör till den yngre kategorien ta det lugnt där ute i kylan...Puss på er.