/ Allmänt /

30/7

 
Lite typiskt för denna sommar tycker jag nog med stora svarta sjok av svarta moln som drar in i tid och otid och hotar våra picknickfiltar och blottade kroppsdelar med möjlig väta och snålkalla vindsvep och inte riktigt bjuder in tlll den där solvarma känslan av total sommarlycka. För visst fanns det där, på Limhamns hamnfestival, igår. Allt som hör till med matknallar, småbarnskaruseller, vattenaktiviteter och det svenskaste av svenska, allsång för picknickande, sommarfirandes allsköns människor...Allt bjöd in till en härlig sommarkväll om det inte hade varit för det hotande svala, risken för blöta och kanske en liten liten smula att allsång inte är det Mats och jag ser som världens bästa underhållning...men med sol tror jag nog vi suttit kvar en längre stund och blickat ut över det härliga Öresund som låg blankt bredvid oss.
Visar sig solen något de närmsta dagarna kan det absolut hända att vi svänger förbi festivalen igen och låter oss smaka av något från alla läckerheter som vi var för mätta för att provsmaka igår för hur det än är, att strosa i en småbåtshamn en sommarkväll är aldrig helt fel.
 
Dagen i övrigt bjöd på en hel del sol faktiskt och på morgonen kom min löprunda att bli en varm historia på 15 km i ett skönt tempo på 5,46 / km och när jag håller mig nere i det lunket känns kroppen inte fullt lika tung och stel som vid mina senaste rundor. Men helt klart är att jag behöver tappa något kilo och börja tänka på mina matvanor men hur tråkigt är inte det...Får nog inse att det blir först i samband med att jag börjar jobba igen så några veckor kvar innan det blir allvar på riktigt ;)
 
Trädgården är denna sommarens dåliga samvete nr 1 och igår kom jag igång ca 10 min innan pappa kom visslandes in genom grinden och kaffet sattes på istället...Ja så kan det gå och inte mycket rensande igår heller...Men samtidigt så är det ju så att ogräset väntar troget och springer inte från mig så jag tar nog tag i det tids nog..
 
Fredag idag och för Mats väntar en veckas semester igen så ikväll tror jag på en liten utflykt för oss med god mat och dryck någonstans runtom i vår socken för att fira ännu en veckas ledighet tillsammans, vi får väl se vad vi hittar på :D
 
Nu önskar jag er alla en underbar fredag och en lika fantastisk helg, Puss på er.