/ Allmänt /

30/8

 Trots det lite kinkiga vädret var humöret på topp på Högvägen igår när Hyllefesten (vår återkommande sommarfest för grannarna runt Hyllevägen) skulle hållas. Vi bjöds på snacks, god dryck, och många finurliga tävlingar runt om i våra trädgårdar för att kora årets vinnare av det så åtråvärda vandringspriset som Hyllemästaren under ett år får ståta med. Tyvärr blev det jumboplatsen för Rosbergs, men det skyller jag på det faktum att jag lämnade tävlingarna för att fira Gisela och Lasse en stund på eftermiddagen och därför inte kunde bidra med mina skills...;)
 
Bilderna från både grannfest och släktkalas i den ordning de skall vara, bara min cykeltur Åkarp-Toarp-Åkarp som inte förevigats på bild.
 

Väldigt mysigt på båda håll och glad att jag kunde vara både här och där och få tränat samtidigt var jag :D
 
Idag skulle skogen besökas men med översvämningar och busväder ställdes den turen in och istället har jag tagit det lugnt och fått rapporter både från Corfu dit Sebbe och Felicia anlänt, och från My i Jönköping som spelade oavgjort igår och med vinst idag och nu är på väg hem, och från Simon i Växjö har vi hört om vinst, förlust och oavgjort resultat i deras cup. Så med full koll på ungdomarna kan jag lugnt luta mig tillbaka och följa finnkampen utan mer att tänka på ;)
 
 
En bild på vår håriga vän, beordrad på tork av Matte, säger väl lite om vad vi alla tycker om allt för mycket vatten från skyn på en gång...
 
Ha en fortsatt bra söndag på er, Puss.