/ Allmänt /

30/3

SM-GULD !!!
 
Vilken dag och vilka tjejer!! Final mot Rönnby i en rafflande jämn match med en inte helt hälsosam påverkan på våra gamla kroppar uppe på läktaren.... Men wow de unga fortsätter att imponera år efter år, alla tjejer !!! My gör en strålande insats i båda matcherna här uppe i Örnsköldsvik, vilket premierades med utmärkelsen matchens lirare i finalen, och det är henne så väl unt efter en lång slitsam säsong som ju snart lider mot sitt slut, och mamma blev förstås både tårögd och oerhört stolt över sin lilla tös!!
Så efter guldmedalj, surströmmimgskarameller, t-shirt och gratulationer i massor tog vi emot henne här hemma hos Jessica i Gävle och kunde fira med bubbel och plockmat så som det sig bör när man har en svensk mästare i huset!! :D
Träning av egna kroppen är inget att skryta om men promenerande i långa backar i den Ö-vikiska staden har det ju blivit men det är ju inget att skriva historia om precis...2 dagar kvar med Jessica med familj och sen får det bli nya hårda tag igen med lilla kroppen, men nu njuter vi av dagen och allt det härliga vi är med om !! Sov gott, Puss.