/ Allmänt /

29/6

Sommar på riktigt och jordens vitaste ben exponeras nu offentligt ute i den Burlövska kommunen...Förhoppningsvis blir det snabb förändring från benvit till gyllenbrun, men får gå lite lugnt fram med faktor 20 och kortare stunder i solstolen än önskat. Hoppet lever och frodas dock om att d-vitamin kvoten skall uppfyllas även detta år inför vintern 15/16 ;)
 
Efter kaffe och frukost cyklades turen Åkarp-badhuset för en stund i bassängen där 3000m avverkades. Inte mycket är tråkigare än att ligga där längd efter längd i det blöta men det gjordes och jag känner mig en smula mer förberedd inför helgens simutmaning.
Hemma igen blev det mys med ledig My i solen, tvättat och lite städat och ett semestertempo som det anstår den ledighet man så väl förtjänar...(vet att många ifrågasätter min långa i förhållande till årets arbetsinsats, men det gör inte jag ) ;)
 
Efter lätt och snabb middag, korvgrillning på altanen, kom jag och Mats ut på en lättare kvällspromenad på 5km och inhandlade lite mer Rödbetsjuice som jag just nu missbrukar och överkonsumerar å det grövsta med tanke på dess förfärliga smak och dess mycket märkliga inverkan på mina invärtes kroppsfärger...men men vad gör man inte för den gnutta extra uthållighet den kan bidra med...har ju funkat på de tidigare loppen så vågar inte undvara den. Fördel att vi fick en skön kvällspromenad ihop i varje fall :D
 
Idag blir det löpträning med My och kanke en tur på öppet vatten ikväll för att simma in våtdräkten. Annars är det främst Em-finalen för u21 killarna som lockar inför kvällen :D
 
Njut av denna härliga tisdag och gör det bästa av den, Puss.