/ Allmänt /

30/12

 
Uppe i ottan för att försöka få till Oxfilén till kvällen och om den blir så här fin som Ica-kökets återstår väl och se men nu ligger den och vilar och gottar till sig i varje fall :)
 
Hade pappa på besök hela förmiddagen igår och vi fortsätter traggla mobiltelefonknappar...Nu fick jag ritat och skrivit instruktioner på en lapp så får vi se om det går bättre...men Alzheimers är en liten luring som sätter käppar i hjulet för min stackars far så det är inte helt lätt för honom.
 
Efter lunch och kaffe gick pappa hem och jag gick ner i gymmet för en timmes intensiva intervaller på crosstrainern och sen lite styrka på det. Vädret lockar fortfarande inte till skidåkning och jag börjar bli lite stressad på mig själv, men som tur är har jag ledigt hela februari och får slipa tekniken desto mer då inför Vasaloppet...
 
Mats lagade mat hela dagen, My tränade och Dante var hemma hos Sebbe och Felicia fram till eftermiddagen då vi hämtade honom och sen också Jessica och Oliver från Jessicas mamma.
 
Avslutade tidigt för att ladda upp inför idag och årets sista festdag som alltså började redan klockan 06,00 för min del :)
 
Nu återstår bara att önska er alla en riktigt trevlig fest ikväll och ett alldeles fantastiskt Gott Nytt år Puss på er och skål, vi kör tolvslagets champagneklirr i uppvärmd tunna som Mats är i full gång med att förbereda :D